Wim Gabriels

een blog over om het even wat

Bio

Vier Sterren is de blog van Wim Gabriels (°1976), een levensgenieter uit Gent. Hij is bio-ingenieur en mateloos gefascineerd door wetenschap. Hoe de natuur op onze planeet, door het eenvoudige mechanisme van evolutie door natuurlijke selectie, op zo’n vier miljard jaar tijd een duizelingwekkende diversiteit heeft voortgebracht, is voor hem een onuitputtelijke bron van verwondering. Hij verslindt dan ook boeken van auteurs zoals Charles Darwin, Richard Dawkins en Edward O. Wilson. Maar Wim waardeert ook de kleine dingen in het leven: wandelen, een lekker streekbiertje, koken, goede muziek (The Cure, Fields Of The Nephilim, Editors, Schandmaul, om maar wat te noemen), festivals, reizen,… en bovenal natuurlijk het gezelschap van zijn vrouw en dochter!

Op deze blog schrijft Wim, wanneer hij er de tijd voor vindt, over alles wat hem bezighoudt, voor om het even wie het lezen wil! Wim is tevens te volgen via Twitter.

Wim

Wim is getrouwd met Annelien Cael, freelance illustrator, grafisch vormgever en creatieve duizendpoot. Haar blog vind je hier. Samen hebben ze een dochter, Jaklien, geboren in juli 2013. Ze wonen met hun drietjes in een gezellig huisje aan de Schelde in Gent.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: